green hippo cafe punavuori

Green Hippo Cafe Green Hippo Cafe avasi uuden pisteen Kallioon nyt heidän herkullisen värikkäitä aamupaloja ja lounaita saa myös meidän nurkilta. Green Hippo Punavuori Kallio ja Töölö - Aamupala lounas illallinen ja brunssi Helsingin Punavuoressa Kalliossa ja Töölössä.


Green Hippo Cafe Helsinki Kahvilat Aamiainen Brunssi 18 50 E Hs Suosittelee Lahella Designmuseo Punavuorenkatu Mario Characters Character Fictional Characters

Green hippo cafe Punavuorenkatu 2.

. Kun tilaa ruokaa kotiinkuljetuksella Helsingissä niin valinnanvaraa löytyy paljon. Käymme täällä usein isäni kanssa lounaalla. Paikka on todella pieni ja.

Tarjoamme myös aamupalaa ja lounasta catering-palveluna. Parhaimmillaan tämä on silloin kun haluaa jotain erityisen raikasta ja terveellistä. Entisen Torin paikalla nykyään oleva terveysruokaravintola toimii loistavasti lounaalla tai aamiaisella.

Tarjoamme laadukasta ja kaunista ruokaa jossa on hyvä hinta-laatu-suhde. Helsinki on eri maiden ruokakulttuurien sekoitus sillä kaupungista löytyy käytännössä mitä ruokaa sinun ikinä tekeekin mieli. Helsinki tarjoaa laajan valikoiman ruokalajeja.

Kaikki terveelliset herkut mitä voit vaan kuvitella ne löytyy täältä. Cafe Trocadero Uudenmaankatu 2. Gastro Cafe Kallio löytyy Fleminginkadulta.


Brunssi Sandron Vegebrunssi Hki Breakfast Brunch Brunch Breakfast


Green Hippo Cafe Breakfast Brunch Lunch Dinner Helsinki Healthy Cafe Brunch Helsinki


Citykoti Downtown Apartments These Contemporary Self Service Apartments Are Around The Corner From Kamppi Shopping Ce Downtown Apartment Helsinki Europe Hotels


Pin On Helsinki


Itsudemo Sushi Kamppi Helsinki Helsinki Pinterest Logo Sushi


Peroba Fredrikinkatu 33 Visit Helsinki Helsinki


Green Hippo Cafe Breakfast Brunch Lunch Dinner Helsinki Healthy Cafe Brunch Helsinki


Momotoko Ramen Fredrikinkatu Helsinki Valitse Tantamen Decor Ceiling Lights Home Decor


Itsudemo Sushi Kamppi Helsinki Helsinki Pinterest Logo Sushi


Eat Poke Helsinki Aikatalo Mikonkatu Poke Bowls 10 Food Green Beans Poke Bowl


Relove Fredan Vadelmaraakakakku Oli Koukuttavan Hyvaa Kirppari Kahvila Kirpputori Helsinki Fredrikinkatu Food Breakfast Helsinki

0 Response to "green hippo cafe punavuori"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel